De 5 leukste tuincadeaus voor de feestdagen

De feestdagen komen er weer aan!

Ben jij al op zoek naar iets origineels voor in de zak of onder de kerstboom? We hebben de 5 leukste cadeaus voor je op een rijtje gezet, zodat jij het hoofd niet hoeft te breken over wat je dit jaar zal geven.

1. Een hippe buitenlamp voor de donkere dagen

Het begin van de winter komt er weer aan, en dat betekent ook dat de kortste dag van het jaar weer in aantocht is. Maak de donkere dagen voor kerst een beetje lichter: geef een leuke buitenlamp aan je geliefde!

Deze muurlamp Ace Up & Down van In-Lite is gewoon aan te sluiten op het lichtnet, en is in maar liefst vier sfeervolle verschillende kleuren verkrijgbaar.

Heb je liever een andere lamp? Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment!

Sfeervolle lampen in de tuin
Bloembak

2. Haal de bloemetjes in huis (of tuin) met een mooie bloembak

Een bloemetje is altijd leuk om te geven, maar een bak om de bloemen (of planten) in te doen is uiteraard ook handig! Deze mooie bloembak van het bekende merk Hillhout is in verschillende formaten verkrijgbaar, dus er is voor ieder wat wils.

3. Een romantische rozenboog om de tuin op te fleuren

De roos staat symbool voor de liefde: wat is er nu mooier dan deze liefde te verklaren, omringd door bloemen?

Aangezien je in deze tijd van het jaar waarschijnlijk geen bloeiende rozenstruik op de kop kunt tikken, is het een leuk idee om de rozenboog te versieren met een (subtiel) lichtsnoer. Zeker als er een laagje sneeuw op ligt, is dit een prachtig schouwspel.

Mooie rozenboog
Robotmaaier

4. Voor de doe-het-zelf-nieters: een robotmaaier

Sommige mensen vinden het fantastisch en anderen huren liever iemand in om van het klusje af te zijn: het gras in de tuin maaien. Voor de mensen in de laatste groep is dit handige apparaat uitgevonden. Heb jij het lootje getrokken met daarop de naam van iemand die gras in de tuin heeft, maar ook een hoop tegenzin heeft om het te onderhouden? Dan is dit het ideale cadeau voor die persoon.

5. Een tuinslang: altijd handig

In dit lijstje mag de tuinslang uiteraard niet ontbreken. Nou is de tuinslang in de afbeelding er niet een van het type “richt-en-spuit”: deze leg je namelijk gewoon neer en het water wordt door de kleine gaatjes in de slang zelf geperst. Zo wordt het water goed verdeeld én heb je er zelf weinig omkijken meer naar. Niemand die zegt dat je dit cadeautje niet gewoon zelf mag houden, toch?

Heb je liever een “normale” tuinslang, dan kunnen wij die uiteraard ook leveren.

Tuinslang

Weet je nu nog steeds niet wat voor cadeautje met de feestdagen moet geven? Kom eens langs in onze winkel en laat je inspireren!