Ruilen & retouren

Niet alleen de producten van Snoei Tuinmaterialen zijn goed, ook onze service is van een uitstekende kwaliteit. Niet helemaal tevreden met uw aankoop? U kunt de meeste producten die u bij ons hebt gekocht aan ons terugsturen, tegen bepaalde voorwaarden.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Snoei Tuinmaterialen er niet aansprakelijk voor is als retour gestuurde artikelen beschadigen of zoek raken.

Binnen 14 dagen
Snoei Tuinmaterialen accepteert teruggestuurde artikelen, mits u ze terugstuurt binnen 14 dagen nadat u ze heeft ontvangen. Stuur altijd een kopie-factuur of kopie-pakbon mee. Het product moet verder in oorspronkelijke, onbeschadigde staat zijn, compleet met eventuele toebehoren. Wij crediteren geen facturen van gebruikte of beschadigde artikelen.

Retour doorgeven
U kunt uw retour in de winkel of via telefoon en e-mail aan ons doorgeven. U mag ook het modelformulier, te downloaden onderaan deze pagina, gebruiken om een artikel te retourneren. Dit is niet verplicht: ook zonder het formulier geldt uw herroepingsrecht.

Retourkosten
Het zelf retourneren van producten in de winkel is gratis. Wilt u uw producten door Snoei op laten halen, dan verzoeken wij u dit tijdig door te geven. Het retourneren van producten kost dan voor particulieren €50,- incl. BTW.

Retouradres
Snoei Tuinmaterialen Bleiswijk BV
o.v.v. Snoei Tuinmaterialen retouren
Albert van 't Hartweg
2665 LJ Bleiswijk

Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen, sturen we u een e-mail ter bevestiging.

Als alles in orde is, storten we het bedrag dat u ons voor de producten hebt betaald terug via de betaalmethode die u heeft gebruikt. U kunt het bedrag binnen 30 dagen op uw rekening verwachten.

Wanneer u een artikel onterecht of zonder kopie-factuur of kopie-pakbon terugstuurt, dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen.