Verzenden

Bestel op werkdagen vóór 15:00 uur en u heeft de bestelling binnen drie werkdagen in huis. U ontvangt automatisch twee eā€‘mails: één als de betaling is afgerond en één als de bestelling is verzonden.

Producten die niet via pakketpost worden bezorgd, zoals stenen en houtproducten, worden met ons eigen vervoer geleverd. Bij bestelling kunt u een gewenste leverdatum invoeren, na afronden van uw bestelling nemen we persoonlijk contact met u op.

Niet thuis

Onze pakketbezorger bezorgt uw bestelling binnen drie werkdagen. Als u niet thuis bent, komt de postbode de volgende dag opnieuw langs met het pakket. Bent u ook dan niet thuis, dan kunt u uw pakket ophalen op een postkantoor bij u in de buurt. De bezorgservice bewaart uw pakket drie weken.

Meerdere artikelen tegelijk

Als u meerdere artikelen in één keer bestelt, laten we, als dat kan, alles tegelijk bij u bezorgen. De levertijd van de hele bestelling is in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.

Toch vertraging?

In uw account ziet u de status van uw bestelling. Als de bestelling de status ‘verzonden’ heeft, maar u heeft het pakket nog niet ontvangen, kunt u het beste nog een of twee werkdagen wachten. In uitzonderlijke gevallen bezorgt onze bezorger niet binnen 24 uur, maar doet er enkele dagen over om een bestelling te bezorgen. Heeft u toch vragen, bel ons gerust.