Welkom op onze vernieuwde website!

01 november 2022
Het was even wachten, maar het moment is dan eindelijk daar: vandaag is onze nieuwe website gelanceerd! Het vernieuwde snoei.nl bevat nu niet alleen onze vertrouwde webshop, maar ook heel veel informatie voor onze particuliere klanten. Of u nu op zoek bent naar een hovenier, of de voorkeur geeft aan doe-het-zelven: onze website heeft alles wat je nodig hebt.

Het was even wachten, maar het moment is dan eindelijk daar: vandaag is onze nieuwe website gelanceerd!

Het vernieuwde snoei.nl bevat nu niet alleen onze vertrouwde webshop, maar ook heel veel informatie voor onze particuliere klanten. Of u nu op zoek bent naar een hovenier, of de voorkeur geeft aan doe-het-zelven: snoei.nl heeft alles wat u nodig hebt.

Inspiratie

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar inspiratie, omdat de tuinplannen nog in de kinderschoenen staan? Kijk dan eens rond op onze Inspiratiepagina! U vindt daar niet alleen veel informatie over verschillende tuinstijlen, maar ook diverse afbeeldingen om ideeën mee op te doen.

Hoveniers

Vervolgens (of gelijktijdig) kunt u bekijken hoe je de tuin wilt uitwerken. Besteedt u bijvoorbeeld de klus uit, dan is het raadzaam om in ons overzicht van professionele hoveniers rond te kijken wiens stijl er het best bij die van u aansluit. Elke hovenier in ons overzicht heeft een eigen pagina met meer informatie, contactgegevens en vele foto's van eerder werk. Dit scheelt u veel zoekwerk en zo kunt u eenvoudig een keuze maken over wie er in uw tuin aan de slag zal gaan.

Zelf klussen

Bent u meer het hands-on type en gaat u liever zelf aan de slag? Wij hebben de website voorzien van diverse tips, keuzehulpen en handleidingen, zodat u  zonder zorgen het tuinproject kunt afronden. Regelmatig voegen wij weer nieuwe informatie aan onze website toe, om het klussen voor u gemakkelijker te maken.

Wilt u op de hoogte blijven van wanneer wij nieuwe informatie plaatsen? Volg dan onze Facebookpagina.