Betalen

Snoei Tuinmaterialen maakt voor internetbetalingen gebruik van de internetkassa van Buckaroo. Met deze internetkassa kunt u snel en veilig betalen op internet. De verbinding verloopt via beveiligde SSL-verbindingen. U kunt deze verbinding herkennen, doordat het internetadres begint met https:// in plaats van http://.

U herkent een beveiligde verbinding (Secure Connection) ook aan het SSL-slotje boven- of onderin uw webbrowser. Met de SSL-verbinding (Secure Socket Layer) worden uw persoonlijke gegevens versleuteld en kunnen ze niet onderschept worden door derden. Alle pagina’s op onze site waar u uw persoonlijke gegevens invoert, zijn op deze manier beveiligd. De SSL-beveiliging is een wereldwijde standaard.

U kunt bij Snoei Tuinmaterialen op de volgende manieren betalen:

iDeal Via iDEAL (Internetbankieren)
Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.
PayPal Via PayPal
Als u kiest om met PayPal te betalen, wordt u na het bestellen direct doorgestuurd naar de PayPal website.
Bij bestellingen van € 250,- of hoger kunt u niet met PayPal betalen. Kies dan voor iDEAL.

 

Veilig betalen

De gegevens die u doorgeeft om te betalen zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door Snoei Tuinmaterialen worden gelezen of door derden worden achterhaald.

Buckaroo Onze servicepartner Buckaroo
Wanneer u betaalt via iDEAL, wordt uw computer via een beveiligde SSL-verbinding naar de Payment Service Provider Buckaroo doorgeschakeld. Zodra Buckaroo uw betaling ontvangen heeft, krijgen wij daarvan een bericht binnen en verwerken wij uw bestelling.