Van der Mee & Jansen Hoveniers

Snoei

Over de hoveniers

Van der Mee & Jansen hoveniers is een familiebedrijf dat professioneel, vakbekwaam en zeer servicegericht invulling geeft aan al uw tuinwensen. Sinds 1991 zijn de zwagers Alexander van der Mee en Peter Jansen in Zevenhuizen, gemeente Zuidplas, gevestigd. Ons werkgebied gaat van regio Rotterdam tot regio Den Haag.

Wij bieden wij de klant een vrijblijvend gesprek met uitgebreide fotoreportage en deskundig advies. Het eerste bezoek en de offerte is altijd gratis en vrijblijvend.

Van der Mee & Jansen Hoveniers
Nijverheidscentrum 8
2761 JP Zevenhuizen

 0180 63 38 90
 06 51 61 04 98
 info@droom-tuin.nl
 https://www.droom-tuin.nl/


 

Snoei

Tijdens een persoonlijk gesprek zullen wij inventariseren wat uw wensen en ideeën voor de toekomstige tuin zijn. Wij zullen u op de hoogte brengen van de laatste tuintrends en de vele materiaalmogelijkheden. Met uw wensen, onze vakkennis en jarenlange ervaring gaan we aan de slag. Door middel van een terreinmeting brengen we uw tuin geheel op schaal in kaart. Hiermee zullen wij u in een vervolggesprek een gedetailleerd tuinplan presenteren. Na de zo nodig aangepaste en verder aan uw wensen uitgewerkte schets gaat het echte werk beginnen.

Aan de hand van het tuinontwerp zullen wij als vakbekwame hoveniers de schop ter hand nemen. Een goed aangelegde tuin herken je jaren later nog. Wij beschikken over moderne professionele gereedschappen en machines die kosten- en tijdbesparend zijn. Een hovenier is niet alleen met beplanting bezig, maar is een allround tuinvakman. Wij zijn dan ook zeer vakbekwaam in het aanleggen van vijvers en waterelementen, in het plaatsen van schuttingen en pergola's, in het leggen van alle soorten sierbestratingen en metselwerk, in het plaatsen van tuinhuisjes, in de levering en montage van sier smeedijzeren hekwerken en poorten en in het aanleggen van vlonders en beschoeiingen.

Nu de tuin klaar is wilt u natuurlijk dat uw tuin zijn waarde en uitstraling behoudt. Een tuin heeft geregeld deskundig onderhoud nodig. Goed en geregeld onderhoud is een belangrijke voorwaarde om uw tuin in optimale conditie te houden. Wij hebben de kennis en benodigde gereedschappen om uw tuin te onderhouden. De onderhoudsfrequentie is afhankelijk van uw type tuin en uw wensen. Wilt u geen omkijken meer naar het onderhoud van uw tuin? In overleg met u maken wij een passend onderhoudscontract. De onderhoudscontracten kunnen variëren van een wekelijks of maandelijks onderhoud, maar natuurlijk zijn wij u ook voor incidenteel onderhoud graag van dienst. Met behulp van klimtuig en speciale gereedschappen kunnen wij bomen zonder gevaar of schade snoeien of zelfs verwijderen.
Snoei

Galerij