Sonneveld GroenProjecten

Snoei

Over de hoveniers

Onder de rook van Rotterdam bij de prachtige Ackerdijkse plassen is Sonneveld Groenprojecten gevestigd. Vanwege deze centrale ligging kunnen wij in een ruim gebied u van dienst zijn. Zoals Pijnacker-Nootdorp, Lansingerland, Rotterdam, Den Haag, Delft en Zoetermeer.

Sonneveld GroenProjecten
Boezem II
Hankweg 109
2641 WV Pijnacker

06 - 48 33 85 06
info@sonneveldgroenprojecten.nl
sonneveldgroenprojecten.nl


 

Snoei

De perfecte tuin begint met een goed ontwerp! Graag helpen wij u dan met het ontwerpen van uw tuin. Via een eenvoudige schetsservice of één van onze heldere ontwerppakketten geven wij vorm aan uw droomtuin. Uw wensen en uitgangspunten in combinatie met onze visie, ervaring en ontwerpgarantie zorgen voor een optimaal resultaat.

Heeft u een specifieke wens? Wilt u graag uw ideeën gevisualiseerd hebben (in 2D en/of 3D) of  bent u op zoek naar een nieuw plan voor uw border?  Hiervoor leveren wij ook maatwerk oplossingen

Ook kunnen wij de uitvoering voor u verzorgen of hierin bemiddelen (zie hier een aantal voorbeelden). Via ons uitgebreide netwerk van hoveniers, kwekers, stratenmakers en andere technische bedrijven kunnen wij elke klus aan. Natuurlijk kunt u ook met de schets of het ontwerp zelf de tuin aanleggen of gebruik maken van uw eigen hovenier.

Uiteindelijke heeft elke tuin onderhoud nodig. Ook dit kunnen wij voor u verzorgen van éénmalig onderhoud of voorjaars- en/of winterbeurt tot jaarrond contractonderhoud.

Wij helpen u graag met de uitvoering van al uw groene wensen. Of het nu gaat om een tuinadvies, tuinontwerp, tuinaanleg en/of tuinonderhoud. Neem gerust contact met ons op, een vrijblijvende afspraak is snel gemaakt.

Snoei

Galerij