Sonneveld GroenProjecten

Snoei

De perfecte tuin begint met een goed ontwerp! Graag helpen wij u dan met het ontwerpen van uw tuin. Via een eenvoudige schetsservice of één van onze heldere ontwerppakketten geven wij vorm aan uw droomtuin. Uw wensen en uitgangspunten in combinatie met onze visie, ervaring en ontwerpgarantie zorgen voor een optimaal resultaat.

Heeft u een specifieke wens? Wilt u graag uw ideeën gevisualiseerd hebben (in 2D en/of 3D) of  bent u op zoek naar een nieuw plan voor uw border?  Hiervoor leveren wij ook maatwerk oplossingen.

Ook kunnen wij de uitvoering voor u verzorgen of hierin bemiddelen (zie hier een aantal voorbeelden). Via ons uitgebreide netwerk van hoveniers, kwekers, stratenmakers en andere technische bedrijven kunnen wij elke klus aan. Natuurlijk kunt u ook met de schets of het ontwerp zelf de tuin aanleggen of gebruik maken van uw eigen hovenier.

Uiteindelijke heeft elke tuin onderhoud nodig. Ook dit kunnen wij voor u verzorgen van éénmalig onderhoud of voorjaars- en/of winterbeurt tot jaarrond contractonderhoud.

Wij helpen u graag met de uitvoering van al uw groene wensen. Of het nu gaat om een tuinadvies, tuinontwerp, tuinaanleg en/of tuinonderhoud. Neem gerust contact met ons op, een vrijblijvende afspraak is snel gemaakt.

Over de hoveniers

Onder de rook van Rotterdam bij de prachtige Ackerdijkse plassen is Sonneveld Groenprojecten gevestigd. Vanwege deze centrale ligging kunnen wij in een ruim gebied u van dienst zijn. Zoals Pijnacker-Nootdorp, Lansingerland, Rotterdam, Den Haag, Delft en Zoetermeer.

Sonneveld GroenProjecten
Boezem II
Hankweg 109
2641 WV Pijnacker

06 - 48 33 85 06
info@sonneveldgroenprojecten.nl
http://www.sonneveldgroenprojecten.nl


 

Snoei

Of het nu gaat om herinrichting van specifieke delen van uw tuin, een volledige renovatie of de realisatie van een compleet nieuwe tuin: wij hebben het vakmanschap in huis om uw tuinwensen om te zetten naar een prachtig eindresultaat.

Vooraf geven wij u volledig helderheid over de werkzaamheden, prijs, aanvangsdatum en doorlooptijd. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden heeft u een vast aanspreekpunt, waarmee u dagelijks overleg heeft over de voortgang.

De visie van de eigenaar en zijn vakkundig opgeleide medewerkers is om een tuin af te leveren en te onderhouden passend bij uw wensen, een tuin waarin u zich prettig voelt. De materialen waarmee gewerkt wordt zijn van hoge kwaliteit, eigentijds en duurzaam zodat de tuin er na jaren ook nog perfect uitziet. Een stukje groen mag daarin natuurlijk niet ontbreken.

Van der Haar Hoveniers is aangesloten bij de Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners - VHG - en hanteert de door hen opgestelde algemene consumentenvoorwaarden. U bent als klant voor, tijdens en na de opdracht verzekerd van:

Snoei

Galerij

Galerij