Patrick Dröge Hoveniers

Snoei

Over de hoveniers

Deze hovenier heeft een showtuin bij Snoei Tuinmaterialen. Kom eens langs om te zien wat voor soort tuinen dit hoveniersbedrijf aanlegt!

Uw tuin is zoveel meer dan een stukje grond voor of achter uw huis. Het is de verlenging van uw woonkamer. De plek bij uitstek waar u alle seizoenen kunt genieten van het buiten zijn. Daar maken wij graag onze uitdaging van: mooie tuinen aanleggen die onze klanten het hele jaar rond trots maken.

Patrick Dröge Kwaliteits Tuinen richt zich op tuinontwerpen en tuinaanleg. Uw tuin is maatwerk en zal precies aansluiten bij uw wensen. Uw tuin zal worden vormgegeven en aangelegd met liefde voor het vak, oog voor detail en gevoel voor stijl.

Patrick Dröge Hoveniers
Hogedijk 4
3195 KR Rotterdam

 010-246 98 65
 06-54754603
 info@uw-hovenier.nl
 https://uw-hovenier.nl/


 

Snoei

Vakkennis, ervaring en het gebruik van duurzame materialen zijn de ingrediënten waarmee Patrick Dröge Kwaliteits Tuinen uit Rotterdam dat stukje grond achter uw huis omtovert tot een tuin waar u altijd al van heeft gedroomd.

Heeft u al een tuin waar u trots op bent, maar vraagt het onderhoud teveel van uw tijd? Of heeft u niet de juiste kennis om uw beplanting en bomen optimaal te houden? Dan verzorgen onze hoveniers ook uw tuinonderhoud.

Op de beurs BinnenHuis & Tuin in Ahoy Rotterdam heeft Patrick Dröge Kwaliteits Tuinen een zeer vakkundig aangelegde tuin laten zien. Grote natuurstenen tegels in combinatie met veel roestvrijstaal waren de elementen waardoor de tuin een bijzonder en exclusief karakter kreeg. Met het ontwerp en de realisatie van deze tuin heeft Patrick Dröge Kwaliteits Tuinen de BinnenHuis & Tuin Design Award gewonnen.
Snoei

Galerij