Hoveniersbedrijf Tuinier

Snoei

Over de hoveniers

Sinds 2001 de hovenier van de regio Rotterdam! Wij zijn een hoveniersbedrijf die staat voor vakmanschap, kwaliteit en duidelijkheid! Deze kenmerken vindt u terug bij ons vanaf het maken van een afspraak tot de presentatie van de offerte. Maar ook zeker bij de uitvoering houden wij niet van verassingen waardoor vooraf duidelijkheid nodig is.

Ons bedrijf bestaat uit 1 eigenaar, genaamd Hans Bauke Tuinier, de uitvoerder Sander Appelman, de directiesecretaresse Caroline Goudriaan en daarnaast nog 10 vakmensen.

Hoveniersbedrijf Tuinier
Van der Giessenweg 6c
2921 LP Krimpen aan den IJssel

 0180 55 46 66
 info@hoveniertuinier.nl
 http://www.hoveniertuinier.nl/


 

Snoei
Uw wensen en ideeën vertaald terug zien in een (3D) tuinontwerp wat binnen uw budget valt? Dat is pas vakmanschap! Wij doen dit dagelijks en staan ook voor u klaar. Vooraf duidelijkheid hebben wat de wensen zijn en waar we die in de tuin kunnen realiseren is van groot belang voor het hele proces want hoe beter de tuin stijl kenbaar gemaakt is hoe beter het tuinontwerp past bij u. Deze uitdagingen gaan wij graag aan. Een goed tuinontwerp past binnen uw budget waardoor er geen extra kosten voor nodig zijn. Neem een kijkje in onze hand-out over de werkwijze en prijzen van de ontwerpen.
Wij zijn de specialist in de regio Rotterdam voor het aanleggen van de tuin bij uw woning of bedrijf. Ook (zorg) instellingen behoren tot onze klantenkring. Samenwerken in de realisatie van het project is ons uitgangspunt want zo behalen we opnieuw het beste eindresultaat. De basis is het, door ons verzorgde, ontwerp. De tuinaanleg vindt plaats door onze vakmensen die al jaren kennis en kunde hebben opgedaan in ons vak en het werk verstaan. Tijdens het project heeft u één vast aanspreekpunt.
Snoei

Galerij