Ernst Baas Hoveniers

Snoei

Over de hoveniers

Hoe kunnen we het verschil maken tussen een tuin en een bijzondere tuin? Hoe kunnen we uw buitenruimte een uniek karakter geven? Dat is de vraag die we ons elke dag stellen bij Ernst Baas Hoveniers. En het antwoord vinden we in kostbare eenvoud en de schoonheid van harmonie. Ze sieren elke tuin, vormen het geheim van een geslaagde tuininrichting.

Het beste resultaat behalen we als u ons de ruimte geeft voor aanleg of restyling van uw tuin. Als u ruimte geeft aan het ontwerp van uw tuinarchitect of van ons creatieve brein, Ernst Baas. Tuinaanleg is in essentie niets anders dan ideeën zichtbaar en sferen voelbaar maken. Daarbij wordt een hoog niveau alleen bereikt door te letten op de kleinste details. Dat is de kwaliteit van ons team van 13 vakkundige medewerkers. Het is voor stijlbewuste opdrachtgevers in de wijde omtrek van Waddinxveen een reden om met Ernst Baas Hoveniers samen te werken. Wij leggen de lat hoog. Kwaliteit moet u proeven bij onze eerste kennismaking, herkennen in onze voorstellen, ervaren tijdens tuinaanleg en tuinonderhoud. Kwaliteit, maar ook creativiteit. In en om ons karakteristieke atelier in Waddinxveen doet u wat dat betreft genoeg ideeën op.

Ernst Baas Hoveniers
Henegouwerweg 113
2741 JZ Waddinxveen

 0182-634742
 info@ernstbaas.nl
 ernstbaas.nl/


 

Snoei

Bij Ernst Baas Hoveniers gaan creativiteit en groene vingers samen. Dat vinden veel opdrachtgevers een sterk punt. Want wat is een goed tuinontwerp als dit niet wordt gerealiseerd zoals het is bedoeld? En welk resultaat hebben hoveniers als zij een tuin aanleggen zonder sterk ontwerp?

De kruisbestuiving tussen ontwerp en uitvoering levert nieuwe ideeën op. Maar ook haalbare ideeën. Bij elke lijn die we op papier zetten, kunnen we ons voorstellen hoe het is om daar de schop in de grond te zetten. Dat maakt onze ontwerpen uitvoerbaar en helpt ons de verwachtingen van opdrachtgevers te overtreffen.

Naast onze ervaring met tuinaanleg en onze kennis op het gebied van tuinen, onderscheiden we ons met onze passie voor het vak, ons vermogen om uw tuinaanleg goed te organiseren en onze aandacht voor details. Wij leggen tuinen aan met gezond perfectionisme. Alleen het beste is goed genoeg en we herkennen wanneer een tuin af is. Daarnaast hebben we veel aandacht voor de details. Wij geloven namelijk dat details belangrijk zijn. De details maken het verschil in uw tuin en zorgen ervoor dat uw buitenruimte net even anders is dan de tuin van de buurman. Denk aan tuinhout dat verstek is gezaagd, naden in de verharding die een kaarsrechte lijn vormen, strakke hagen en terrassen die exact vlak liggen. Als zulke details niet kloppen, gaat u zich hier na verloop van tijd aan ergeren.
Snoei

Galerij