De Zeeuw Tuinen

 

Snoei

Over de hoveniers

De Zeeuw Tuinen is een hoveniersbedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en renoveren van kwalitatief hoogwaardige tuinen. Daarnaast onderhouden wij ook tuinen voor particulieren, VVE’s en bedrijven. Het gepassioneerde team van De Zeeuw Tuinen bestaat uit vakkundige hoveniers die er alles aan doen om uw droomtuin te realiseren!

Bij ons staan de wensen van de klant centraal!

Onze transparante werkwijze en het persoonlijke contact wordt als prettig ervaren door onze klanten. Wij zijn namelijk makkelijk benaderbaar voor eventuele vragen en advies waardoor we in een korte tijd tot een concreet plan komen. Wilt u ons op een project bezoeken om een goede indruk te krijgen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De Zeeuw Tuinen
Oostwaarts 157
2711 BA Zoetermeer

 06 300 922 86
 info@dezeeuwtuinen.nl
 https://dezeeuwtuinen.nl


 

Snoei
Het aanleggen van een tuin vraagt om een creatief en doordacht plan. Dit brengen wij in kaart door middel van een ontwerp. Indien u al een duidelijk plan of zelfs al een ontwerp heeft, werken wij dit vrijblijvend uit in een digitaal ontwerp. Zo kunnen wij de maatvoeringen controleren en indien nodig kloppend maken. In tegenstelling tot het ontwerpen met potlood en papier, is een digitaal ontwerp gemakkelijk aan te passen en daardoor veel voordeliger. De kosten van een ontwerp zijn erg afhankelijk van de grootte van uw perceel en de complexiteit van het ontwerp.
Naast een ontwerp kunt u door ons ook een lichtplan of een beplantingsplan uit laten werken. Een lichtplan maken wij voorafgaand aan de opdracht zodat de kabels onder de bestrating e.d. verwerkt kan worden. Ook de beplanting komt het mooist tot zijn recht wanneer hier goed over nagedacht is. Dit doen wij door middel van een beplantingsplan. In veel gevallen komt dit pas aan bod wanneer de tuin al grotendeels gerealiseerd is. Hierdoor krijgen u en wij een nog beter beeld van welke beplanting waar het mooiste past.
Snoei

Galerij