J. van Stijn Tuinverzorging

Snoei

Over de hoveniers

Zoekt u een ervaren hovenier in de regio Rotterdam of Lansingerland? Hoveniersbedrijf J. van Stijn Tuinverzorging is de perfecte tuinspecialist op het gebied van tuinaanleg en onderhoud, voor uw tuin van groot tot klein. Van een compleet nieuwe tuin tot renovatie of aanpassing van uw bestaande tuin, wij zijn UW partner.

Ook voor overkappingen, schuttingen en vlonders, kunt u bij ons terecht. Nieuwe bestrating in uw tuin is voor ons ook geen enkel probleem. Bij ons kan alles.

Jasper van Stijn is de trotse eigenaar van zijn bedrijf, J. van Stijn Tuinverzorging. De Rotterdammer in hart en nieren die de mentaliteit ‘niet lullen maar poetsen’ heeft omgezet naar zijn eigen tak: Niet lullen maar snoeien!

J. van Stijn Tuinverzorging
Burgemeester Hendrixstraat 37
2651 JS Berkel en Rodenrijs

 06-40860479
 info@jvanstijn.nl
 https://www.jvanstijn.nl/


 

Snoei

Ieder tuinontwerp is uniek omdat ook onze opdrachtgevers dat zijn. Wij houden rekening met uw wensen, de beschikbare buitenruimte en uw budget. Wij vertalen dit door naar een kloppend en uniek tuinontwerp waarin u zich herkent en welke de juiste sfeer uitademt.

Bij een goed tuinontwerp zijn de juiste balans, vlakverdeling en het creëren van mooie zichtlijnen essentieel. Maar ook een kloppend beplantingsplan waarbij rekening gehouden wordt met de omgeving van de tuin en de seizoenen is een belangrijk onderdeel van het tuinontwerp. Helder en duidelijk, kort maar krachtig.

Een mooie tuin verdient goed onderhoud. Wij kunnen alle soorten onderhoud voor u verrichten. We maaien het gras, knippen de hagen, snoeien bomen en heesters en maken de borders onkruidvrij.

We kunnen eenmalig aan de slag gaan, maar u kunt ook gebruikmaken van een onderhoudscontract dat volledig is afgestemd op uw wensen. U bepaalt dus zelf hoe vaak wij langskomen en welk onderhoud wij verrichten. Zo bent u altijd verzekerd van een vakkundig onderhouden tuin.

Snoei

Galerij