De Moderne Tuin

Een moderne tuin heeft balans nodig. U wilt geen kille tuin zonder sfeer, maar hij moet wel mooi strak blijven. We leggen u uit hoe u dit bereikt.

Materialen in een moderne tuin

Hoewel een moderne stijl vaak in één adem wordt genoemd met blinkend metaal en spiegelend wit, hoeft uw tuin echt niet aan deze kenmerken te voldoen als u voor deze stijl kiest. Een duidelijk kenmerk van de moderne tuin is dat het licht moet zijn, en ruimte moet geven. Strakke lijnen, duidelijke afbakeningen, dat is waar het in een moderne tuin om draait. In een standaard moderne tuin geen rommelige struik of wildgroei: de tuin creëert ruimte door de chaos weg te nemen.

Binnen die grenzen is er wel veel vrijheid. Hout of metaal, veel groen of weinig, grote of kleine bestrating het maakt niet uit. Combineer materialen, zolang het geheel maar strak blijft. Blijf rust in de tuin houden, en zorg ervoor dat de aandacht niet alle kanten op wordt getrokken. De elementen in een moderne tuin zijn heel goed te combineren met andere tuinstijlen, zoals de loungetuin.

Van der Haar tuin
Van der Haar tuin
Adresgegevens:

Albert van 't Hartweg 4
2665 LJ Bleiswijk
010 - 521 56 56
info@snoei.nl

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 07:00 - 17:00 uur.
Zaterdag van 08:30 - 16:30 uur.
Let op: op Goede Vrijdag sluiten wij om 15:00u en op Tweede Paasdag zijn wij gesloten.

SSL, iDEAL, Mastercard, Visa, Vooruitbetalen, PayPal, Achteraf betalen, UPS