StoneBase Tuinverlichting

StoneBase muurlamp Eyeball
StoneBase muurlamp Eyeball

StoneBase Tuinverlichting is een collectie professionele buitenverlichting voor consument, tuinarchitecten en zakelijke markt. De tuinverlichting van StoneBase kenmerkt zich in de hoge lichtopbrengst doormiddel van energiezuinige LEDs en eigentijds vormgegeven armaturen. 

Ga direct naar het StoneBase assortiment:


Assortiment

Het assortiment tuinverlichting bevat staande lampen, LED spots, inbouwverlichting en wandlampen. Daarnaast levert StoneBase ook een LED strip, die op talloze wijzen te gebruiken is in iedere tuin. 

StoneBase split connectorZelf eenvoudig aansluiten
Het aansluiten van StoneBase tuinverlichting is eenvoudig. De transformator en de 12-voltkabel zijn de basis van uw tuinverlichting. Nadat u de kabel door de tuin heeft gelegd gebruikt u de split connector op de lampen aan te sluiten op de prikkabel. De split connector kan op iedere plaats op de kabel gedraaid worden. Hierdoor bent u erg flexibel met uw lichtplan; u kunt de split connector makkelijk verplaatsen, zonder de kabel te beschadigen. Bovendien bevat de transformator een timer, waarmee u eenvoudig kunt bepalen wanneer de verlichting moet branden. 

Advies en tips
Bij Snoei Tuinmaterialen weten we alles over tuinverlichting. Onze buitenverlichting is in een fraaie presentatie verwerkt. Bovendien kunnen wij de StoneBase tuinverlichting in onze nachttuin aan u presenteren. Zo kunt u een goed lichtplan maken. In Bleiswijk beantwoorden wij graag al uw vragen over buitenverlichting. Kom langs, afspraak maken is niet nodig. 

Direct tuinverlichting bestellen? Dat kan direct online. Voorradige artikelen worden vrijwel altijd de volgende werkdag bij u afgeleverd. 

StoneBase Tuinverlichting

Afbeeldingen:
StoneBase wandlamp Mini Quatro
StoneBase wandlamp Mini Quatro
StoneBase Beacon muurlamp ADD-LED
StoneBase Beacon muurlamp ADD-LED
StoneBase staande lamp Punto Duo
StoneBase staande lamp Punto Duo
StoneBase spot Punto 26
StoneBase spot Punto 26
Adresgegevens:

Albert van 't Hartweg 4
2665 LJ Bleiswijk
010 - 521 56 56
info@snoei.nl

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 07:00 - 17:00 uur.
Zaterdag van 08:30 - 16:30 uur.
Let op: op Goede Vrijdag sluiten wij om 15:00u en op Tweede Paasdag zijn wij gesloten.

SSL, iDEAL, Mastercard, Visa, Vooruitbetalen, PayPal, Achteraf betalen, UPS