Pergola's

U wilt een pergola in de tuin? U vindt bij Snoei een ruim aanbod aan pergola's. Pergola's zijn er in allerlei stijlen: rechte en robuuste pergola's, maar ook kleine en getoogde pergola's behoren tot de mogelijkheid. Onze adviseurs helpen u graag bij het samenstellen van uw pergola. 

Zelf pergola bouwen of een bouwpakket?
U kunt een pergola zelf bouwen met ons uitgebreide programma aan palen, liggers, ruiters en schoren. Bovendien kunt u kiezen of u de pergola in hardhout of in geïmpregneerd vurenhout wilt maken. Als u de maten van uw tuin opgeeft kunnen wij voor u berekenen welke materialen u nodig heeft voor het maken van de pergola. 
Uiteraard zijn er ook bouwpakketten. Deze pakketten bevatten alle materialen die nodig zijn voor het maken van een pergola. Denk hierbij ook aan rozenbogen en rozenpoorten. Dit zijn eigenlijk kleine pergola's, die ook in kleine tuinen goed tot hun recht komen. De rozenboog is zo gemaakt dat hij te gebruiken is ter ondersteuning van uw rozen, maar kan ook gebruikt worden als doorgang boven een tuinpad. 
Bekijk hier onze collectie rozenpoorten en rozenbogen

Advies
U wilt graag een pergola, rozenpoort of rozenboog? Kom bij ons langs of mail ons uw wensen. Wij maken aan de hand van uw wensen een vrijblijvende offerte en leveren de materialen voor uw pergola graag bij u af. 

Pergola's van Woodvision en Hillhout
De pergola's van Woodvision en Hillhout zijn gemaakt van FSC gecertificeerd hout. Bovendien krijgt u 10 jaar garantie tegen houtrot. Zo heeft u gegarandeerd jarenlang plezier van uw Hillhout of Woodvision pergola! 

Doorgaans hebben wij voldoende materialen in voorraad om uw pergola te bouwen. De levertijd op bouwpakket is enkele werkdagen. 


Adresgegevens:

Albert van 't Hartweg 4
2665 LJ Bleiswijk
010 - 521 56 56
info@snoei.nl

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 07:00 - 17:00 uur.
Zaterdag van 08:30 - 15:30 uur.

SSL, iDEAL, Mastercard, Visa, Vooruitbetalen, PayPal, Achteraf betalen, UPS