Nieuws

Openingstijden en transport Kerst/Nieuwjaar 2021

Kersttafereel met kaarsen en denneappels

De feestdagen staan weer voor de deur en het nieuwe jaar is al in aantocht! Echter, we moeten nog even wachten tot 2021 eindelijk achter de rug is. Want een jaar was het wel, of niet? Dus laten we er met z’n allen aan werken om 2022 goed in te gaan!

Lees verder

Aangepaste openingstijden week 24 en 25

Wij lassen een pauze in

Update: de maatregelen zijn opgeheven! We zijn doordeweeks weer als altijd open van 07:00 tot 17:00u open. Kijk voor onze meest actuele openingstijden op onze Contactpagina. Onze Snoei medewerkers staan, zoals u weet, altijd voor u klaar. Helaas moeten we daar deze week noodgedwongen heel even van afwijken, omdat er momenteel té veel van onze… Read more »

Lees verder

De actuele stand van zaken omtrent maatregelen tegen COVID-19

Door de uitbraak van het coronavirus zijn wij allemaal geraakt. Ook bij Snoei Tuinmaterialen hebben wij de nodige veiligheidsmaatregelen getroffen, om de verspreiding van het virus zo veel mogelijk tegen te gaan.

Wees gerust: onze winkel blijft open en u kunt nog steeds bij ons bestellingen plaatsen en afhalen. Om de verspreiding van het virus tegen te gaan, hebben wij wel enkele maatregelen getroffen.

Lees verder

Verbouwing nachttuin gaat van start!

De verbouwing vna de nachttuin gaat van start!

Deze week is de verbouwing van onze nachttuin gestart! Nog even wachten, en dan kunnen jullie genieten van een totaal vernieuwd demonstratiesysteem met de nieuwste producten van In-lite Nederland!

Lees verder

De nieuwe website is live!

Screenshot website

Het was even wachten, maar het moment is dan eindelijk daar: vandaag is onze nieuwe website gelanceerd!

Het vernieuwde snoei.nl bevat nu niet alleen onze vertrouwde webshop, maar ook heel veel informatie voor onze particuliere klanten. Of je nu op zoek bent naar een hovenier, of de voorkeur geeft aan doe-het-zelven: onze website heeft alles wat je nodig hebt.

Lees verder