Keuzehulpen

Welke verschillende lichtsoorten zijn er?

Tuinverlichting

Op het moment dat dit artikel wordt geschreven, valt de regen met bakken tegelijk uit de lucht. De wolken zijn donkergrijs en over een paar uurtjes zal de vooralsnog verscholen zon het weer helemaal voor gezien houden. ’s Avonds zitten we binnen, zetten we de verwarming nog een graadje hoger en kijken we moedeloos hoe… Read more »

Lees verder

Tegels of klinkers: wat is het verschil?

Decoratieve afbeelding van klinkers ten behoeve van artikel

Het is zomer! Wellicht moet je nog eventjes doorwerken, maar nog even en dan kun je aan het einde van de dag (of week) weer lekker de auto thuis op de oprit parkeren en met een welverdiend glas bier of wijn heerlijk op jouw terras zitten luieren. Maar, voor dat alles heb je wel goede… Read more »

Lees verder

Wat is het verschil tussen grind en split?

Michel Oprey alpengrind

Houdt je van een natuurlijke sfeer in de tuin, en wil je het zo organisch mogelijk houden? Probeer dan eens grind of split! De kleine steentjes zorgen voor een speels effect in de tuin. Grind en split zijn goed te gebruiken voor de aanleg van bijvoorbeeld een tuinpad of ter decoratie. Let er dan wel… Read more »

Lees verder

Natuursteen in de tuin

Met natuursteen in de tuin kun je de tuin een eigen karakter geven. Kleur en vorm van uw natuursteen bestrating zijn erg bepalend zijn voor de sfeer van de tuin. Ook het gebruik van natuursteen tuinmaterialen zoals split, grind, keien, muurelementen of pagodes en beelden zijn mede bepalend voor de stijl van een tuin. Natuursteen… Read more »

Lees verder

Drie tuintrends die we dit jaar zeker zullen zien

Nog eventjes, en dan kan de verwarming weer op een lager pitje, de sjaals en handschoenen kunnen de kast in, en wij kunnen allemaal op ons terras weer heerlijk genieten van de eerste lentezon. Welke drie trends kunnen wij dit jaar verwachten in de tuin? De verbinding tussen binnen en buiten Een tuin wordt dit… Read more »

Lees verder