Willem Timmerman Tuinen

Snoei

Over de hoveniers

Deze hovenier heeft een showtuin bij Snoei Tuinmaterialen. Kom eens langs om te zien wat voor soort tuinen dit hoveniersbedrijf aanlegt!

Willem Timmerman Tuinen is een hoveniersbedrijf gevestigd in Berkel en Rodenrijs gemeente Lansingerland.

Onze specialisatie is het creëren van uw droomtuin. Vanaf het ontwerp tot en met het eindresultaat denken wij met onze klanten mee.

Met 30 jaar ervaring, vakmanschap, creativiteit en liefde voor het vak maken wij uw droomtuin waar. Een mooie vaste plantentuin, een strak moderne tuin, een kindvriendelijke tuin of een vijvertuin, alles is mogelijk. Met uw wensen en ideeën en onze ervaring en liefde voor het vak maken we voor u de droomtuin die u voor ogen heeft.

Willem Timmerman Tuinen
Leeuwerik 30
2651 WT Berkel en Rodenrijs

  06 53762869
 info@rodenrijstuin.nl
 https://www.rodenrijstuin.nl/


 

Snoei
Tuinaanleg is een vak en wordt pas goed gerealiseerd wanneer hovenier en klant eenzelfde gedachte hebben. Uw wensen en ideeën over de stijl en sfeer voor uw tuin is de basis voor uw uiteindelijke droomtuin. Een luisterend oor om dit te realiseren is belangrijk. Daarnaast kunnen ook wij ideeën, alternatieven en adviezen bieden om samen met u te bepalen wat uw droomtuin wordt binnen uw budget.

Is uw droomtuin gerealiseerd en wilt u dat de tuin uw droom blijft. Ook daarin kunnen wij u als hovenier van dienst zijn. U kunt zelf bepalen wanneer en hoe het onderhoud van uw tuin er uit moet komen te zien. Het onderhoud kunnen wij op verschillende manieren aanbieden.

Wilt u meer informatie of bent u geïnteresseerd in een tuinontwerp, tuinaanleg, tuinrenovatie of tuinonderhoud, neemt u dan gerust contact op met hoveniersbedrijf Willem Timmerman Tuinen in Berkel en Rodenrijs.

Snoei

Galerij