Van Vliet Hoveniers

Snoei

Over de hoveniers

VVB BV heeft alle expertises om de directe leefomgeving van uw woning zo aangenaam mogelijk te maken.

Uiteraard zijn wij bevlogen hoveniers met tientallen jaren ervaring in het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van allerlei soorten tuinen. Van balkon tot dakterras, van bescheiden voortuin tot grote achtertuin: we gaan met passie en plezier ook voor u aan de slag.

Van Vliet Hoveniers
Onderweg 12
2742 LA Waddinxveen

 0182–631550
 info@vvb.eu
 vvb.eu


 

Snoei

Maar ook als uw tuin aan een sloot of waterpartij grenst  kunt u bij ons terecht. Wij zijn specialisten in cultuurtechniek en waterbouw: voor beschoeiingen, damwanden, watersteigers en bruggen bent u bij ons aan het goede adres.

Daarnaast hebben wij ook voor de rioleringen, septictanks, afwateringssystemen en drainage de civieltechnische kennis in huis. Dat geldt ook voor heiwerken, afwateringssystemen en drainage.

Van Vliet  Bedrijven is zeer veelzijdig: wij kunnen het en wij doen het!

Als buitenruimtespecialisten bieden wij een breed aanbod aan diensten. Wij zijn bevlogen hoveniers met een passie voor tuinen. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in groenvoorzieningen en groot groen in woonwijken en voor bedrijven en de industrie. Als civieltechnisch bedrijf hebben we ook alle expertises in huis in cultuurtechniek, grond- weg- en waterbouw, rioleringen, straatwerk en heiwerken.
Snoei

Galerij