Van der Haar Hoveniers

 

Snoei

Over de hoveniers

Deze hovenier heeft een showtuin bij Snoei Tuinmaterialen. Kom eens langs om te zien wat voor soort tuinen dit hoveniersbedrijf aanlegt!

Van der Haar Hoveniers is een modern bedrijf dat zich richt op het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van particuliere tuinen en bedrijfstuinen in de regio Pijnacker, Nootdorp, Delft en Zoetermeer en Lansingerland.

Het bedrijf is in 1993 opgericht door Jan van der Haar en in 1999 overgenomen door zijn zoon Ed van der Haar. Het bedrijf heette tussen 1993 en 2015 Adonis Hoveniers, vernoemd naar de Adonis amurensis (adonisroosje), een plantje dat vroeg in het voorjaar al in bloei staat. In 2016 heeft het bedrijf een nieuwe naam gekregen: Van der Haar Hoveniers.

Van der Haar Hoveniers
Judith Leysterlaan 26
2642 CA Pijnacker

 015-3105488
 06-51503897
 info@vanderhaarhoveniers.nl
 https://vanderhaarhoveniers.nl


 

Snoei

Of het nu gaat om herinrichting van specifieke delen van uw tuin, een volledige renovatie of de realisatie van een compleet nieuwe tuin: wij hebben het vakmanschap in huis om uw tuinwensen om te zetten naar een prachtig eindresultaat.

Vooraf geven wij u volledig helderheid over de werkzaamheden, prijs, aanvangsdatum en doorlooptijd. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden heeft u een vast aanspreekpunt, waarmee u dagelijks overleg heeft over de voortgang.

De visie van de eigenaar en zijn vakkundig opgeleide medewerkers is om een tuin af te leveren en te onderhouden passend bij uw wensen, een tuin waarin u zich prettig voelt. De materialen waarmee gewerkt wordt zijn van hoge kwaliteit, eigentijds en duurzaam zodat de tuin er na jaren ook nog perfect uitziet. Een stukje groen mag daarin natuurlijk niet ontbreken.

Van der Haar Hoveniers is aangesloten bij de Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners - VHG - en hanteert de door hen opgestelde algemene consumentenvoorwaarden. U bent als klant voor, tijdens en na de opdracht verzekerd van:

Snoei

Galerij