Stijger Garden Design

 

Snoei

Over de hoveniers

Stijger Garden Design staat voor kwaliteit, het moet gewoon goed zijn. Daarmee bedoelen wij niet alleen de te gebruiken materialen maar zeker ook de manier van het verwerken hiervan. Je wilt tenslotte voor langere periode van de tuin genieten.

Over het algemeen kost de aanleg/renovatie van een tuin best veel geld en wij zij van mening dat er daarom goed over nagedacht mag worden. Voordat de schop in de grond gaat, wordt er daarom eerst een heel traject doorlopen wat begint met een oriënterend gesprek en eindigt in een nieuwe of gedeeltelijk gerenoveerde tuin.

Het is voor ons belangrijk iedere klant positief te verrassen met zowel de onderlinge samenwerking, service als het behaalde eindresultaat. Graag samenwerken met Stijger Garden Design? Maak een afspraak!

Stijger Garden Design
A.H. Verweijweg 12
2651 LX Berkel en Rodenrijs

 06 55 83 46 01
 06 55 83 46 14
 info@stijgergardendesign.nl
 https://stijgergardendesign.nl/


 

Snoei

Een prachtig tuinontwerp is natuurlijk een goed begin. Maar dan pas komt het echte werk. Aan ons de taak het ontwerp om te zetten in een echte tuin.

Net zoals bij het tuinontwerp wordt er bij de aanleg van de tuin zeer veel aandacht besteed aan kwaliteit en details.

Tevens is het zo dat degene die het tuinontwerp heeft gemaakt ook de regie in de uitvoer van het plan op zich neemt. Dat maakt het allemaal overzichtelijk en zijn de lijntjes kort bij eventuele vragen en /of aanpassingen in het werk.

Voordat we de spa in de grond steken krijgt u van ons eerst een vrijblijvende offerte waarin de werkzaamheden en benodigde materialen voor de aanleg van uw toekomstige tuin stapsgewijs beschreven zijn.

Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan.

Snoei

Galerij