René Snels Tuinstylist

Snoei

Over de hoveniers

Deze hovenier heeft een showtuin bij Snoei Tuinmaterialen. Kom eens langs om te zien wat voor soort tuinen dit hoveniersbedrijf aanlegt!

Rene Snels Tuinstylist is een ervaren hoveniersbedrijf in Berkel en Rodenrijs. Wij hebben 30 jaar ervaring met ontwerp, aanleg en onderhoud van stijlvolle tuinen in Lansingerland en omgeving. Of het nu gaat om een compleet nieuwe tuin of andere beplanting in uw bestaande tuin: wij denken graag met u mee en zorgen voor de beste oplossing.

Om úw droomtuin te verwezenlijken, kunnen wij in overleg met u verschillende technische bouwwerken realiseren van duurzame materialen, zoals vlonders, tuinhuisjes, pergola’s en waterpartijen, maar ook voor verlichting of beregening zorgen wij graag. Wij onderscheiden ons door een grote kennis van bomen, struiken en planten en leveren hoogwaardige kwaliteit. U kunt rekenen op vakbekwaam personeel in uw tuin en ontvangt bovendien garantie op alle tuinwerkzaamheden en beplanting.

 

René Snels Tuinstylist
Sterrenweg 49
2651 HZ Berkel en Rodenrijs

 010-5118204
 06-12965062
 info@tuinstylist.nl
 https://www.tuinstylist.nl/


 

Snoei

Als u een nieuwbouwhuis heeft gekocht, kunt u de tuin geheel naar eigen wensen inrichten. Het ontwerp is afhankelijk van de stijl van uw huis, maar natuurlijk nog meer van uw persoonlijke voorkeur, huishoudsamenstelling en leefstijl.

Wij maken graag een vrijblijvende afspraak om uw tuinwensen te inventariseren en te bespreken. Op basis daarvan maken wij voor u een tuinontwerp.

Beschikt u al over een tekening die een tuinarchitect heeft gemaakt en heeft u geen idee hoe u nu verder moet? Laat ons dan de uitvoering coördineren. Denk hierbij aan het aanvragen van vergunningen, het bestellen van materialen of inschakelen van derden, zoals een stratenmaker, een boomverzorger of elektricien. Natuurlijk kunnen wij het plan ook geheel in eigen beheer uitvoeren.

U woont al een aantal jaren in uw huis en wilt de tuin aanpassen aan uw wensen. Of u heeft onlangs een bestaand huis gekocht waarvan de tuin niet helemaal naar uw zin is. Misschien bent uw wel tevreden over de indeling van uw tuin, maar niet over de beplanting. Ook voor het beplanten van uw tuin bent u bij ons aan het goede adres. Afgestemd op uw wensen en de mogelijkheden van uw tuin, maken wij een beplantingsplan dat uw tuin door de jaren heen alleen maar mooier maakt. Na bespreking en goedkeuring van het plan, kunnen wij de unieke beplanting leveren en planten. Na uitvoering ontvangt een uitdraai op papier van alle beplanting met de belangrijkste kenmerken.

Het is ook mogelijk dat u niet helemaal tevreden over uw tuin, maar niet zit te wachten op een ingrijpende renovatie. Laat ons dan een keer langskomen voor een gesprek. Op basis daarvan kunnen wij uw tuin in meer of mindere maten restylen. Soms is een eenvoudige verandering al een verrassende oplossing.

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen te inventariseren en samen te bepalen wat de mogelijkheden zijn.

Snoei

Galerij