Reijm Hoveniers

Snoei

Over de hoveniers

Wij zijn Reijm Hoveniers, hoveniers met passie voor groen en een voorliefde voor groen erfgoed. Door goed te luisteren naar klanten en door hun wensen gericht te vertalen in een vakkundig stuk werk, heeft Reijm Hoveniers intussen een mooie kring vaste klanten. Het bedrijf bestaat sinds 1999 en is gevestigd aan de Tweede Tochtweg in de polder tussen Nieuwerkerk aan den IJssel en Moordrecht.

Onze visie is dat de tuin een stukje natuur is. De natuur is ons lief, daar moeten wij goed voor zorgen, door duurzame aanleg en beheer. Een tuin hoort dus groen te zijn. Is een rustplek waar je je op je gemak moet voelen. Waar mensen tot rust komen. Waar vogels en andere dieren zich thuis voelen. Daarom gaan wij voor zoveel mogelijk groen in de tuin, samen met een helder ontwerp en duurzaam materiaalgebruik.

Reijm Hoveniers
Tweede Tochtweg 31
Nieuwerkerk a/d IJssel

 0180 325 002
 06-20096756
 info@reijmhoveniers.nl
 https://www.reijmhoveniers.nl/

 


 

Snoei

Het ontwerp van een tuin is de basis voor een goed resultaat, voor een tuin die bij ú past en voldoet aan úw wensen. Een goede inventarisatie is daarom van groot belang zodat we uw wensen creatief uit kunnen werken in een fraai ontwerp. Afhankelijk van de situatie kunnen we er voor kiezen het ontwerp uit te besteden aan een extern ontwerper. Bijvoorbeeld om een bijzondere specialiteit, smaak of stijl in de tuin te creëren.

Aan de hand van het ontwerp stellen we de offerte samen. Hierin omschrijven we duidelijk wat we doen en wat we leveren en wat per onderdeel de kosten zijn. We leveren alleen kwaliteit met een vanuit de praktijk onderbouwd verhaal, dat werkt, daar krijgt u geen spijt van! Uw tuin moet er over jaren nog netjes uitzien.

Reijm is lid van de Vereniging van Erfgoedhoveniers. Vanaf de oprichting zijn we nauw betrokken bij deze vakgroep. Een vereniging van zelfstandige hoveniersbedrijven met een bijzonder specialisme: het groene erfgoed. Kennis in het werkveld is hierbij ons motto. Door jarenlange ervaring in combinatie met gerichte scholing en uitgebreide kennisdeling, bezitten de erfgoedhoveniers naast de praktische vaardigheden die voor elke bijzondere historische werkplek vereist zijn ook voldoende kennis over dit kwetsbare groen.
Snoei

Galerij