Raymi Hoveniers

Snoei

Over de hoveniers

In de afgelopen jaren is gebleken dat de tuin steeds belangrijker is geworden. De tuin is een verlengstuk van de woning geworden. Raymi hoveniers is het aangewezen bedrijf om uw dromen werkelijk te laten worden. Vanaf het eerste moment dat uw plannen heeft met uw tuin, denken wij graag met u mee over de invulling en uitvoering. Of het nou gaat om het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van uw tuin bent u bij Raymi hoveniers aan het juiste adres. Visie van Raymi hoveniers "Elke tuin is uniek".

Raymi hoveniers bestaat inmiddels 18 jaar, creativiteit, kwaliteit en flexibiliteit zijn de kernwoorden die bij ons in een hoog vaandel staan. Tot onze klantenkring behoren particuliere tuinbezitters, bedrijven en kinderdagverblijven. Ons bedrijf is gevestigd op de Noord 67 te Krimpen aan de Lek. Een mooi pand waar wij vanuit werken. Rotterdam en omstreken is ons werkgebied maar ook hier buiten zijn we u graag van dienst.

Raymi Hoveniers
Noord 67
2931 SJ Krimpen aan de Lek

 0180-552085
 06-54764505
 info@raymihoveniers.nl
 http://www.raymihoveniers.nl/


 

Snoei
Of het nou gaat om de aanleg, onderhoud, ontwerp, advies van uw (bedrijfs)tuin: Raymi hoveniers komt ten alle tijden vrijblijvend bij u langs. Tijdens dit kennismaking gesprek zullen wij uw wensen bespreken. Een mooie tuin begint bij goed te luisteren naar uw wensen, deze zijn te vertalen naar mooi ontwerp en/of een duidelijk beschreven offerte. Raymi hoveniers is op de hoogte van alle nieuwe trends en ontwikkelingen die te vertalen zijn naar een eigentijdse tuin met de inspiratie en stijl van Raymi hoveniers. Kennis, liefde voor het vak en het motto afspraak is afspraak is een goede rede om voor Raymi hoveniers te kiezen.

Na een mooi ontwerp van uw tuin is de volgende stap de aanleg van uw tuin. Een mooie tuin vergt vakmanschap, gevoel en samenwerking tussen opdrachtgever, hovenier en ontwerper. Met een team van vakmensen met hart voor hun werk wordt uw tuin werkelijkheid. Met de juiste investering in materialen en beplanting kan door ons team uw droomtuin gemaakt worden. Raymi hoveniers is in het bezit van alle benodigde materialen om de aanleg van uw tuin perfect te laten verlopen. Goede communicatie met de opdrachtgever, tijdig aangeven van startdatum, verwachte duur van de aanleg, aaneengesloten periode van werken en nazorg zijn sterke punten van Raymi hoveniers. Alle benodigde materialen zoals stenen, hout, beplanting, kunnen door ons geleverd worden. Door de samenwerking met de firma Snoei tuinmaterialen kunnen wij de materialen scherp aanbieden.

Snoei

Galerij