Hoveniersbedrijf Johan van der Ham

Snoei

Over de hoveniers

Hoveniersbedrijf Johan van der Ham is gevestigd in Bleiswijk, gemeente Lansingerland. Ons bedrijf is sinds 1997 actief in Lansingerland en omgeving. De eigenaar, Johan van der Ham, is al meer dan 20 jaar werkzaam in deze branche.

Ons bedrijf verzorgt onderhoud aan uw tuin, aanleg van tuinen, erf afscheidingen, vijvers en sierbestrating. Wij ontwerpen ook nieuwe tuinen en kunnen ook het beplantingsplan erbij verzorgen.

Hoveniersbedrijf Johan van der Ham
Van Goghlaan 25
2665 XB Bleiswijk

 010 52 11 611
 info@vanderhamhovenier.nl
 www.vanderhamhovenier.nl/


 

Snoei

Indien u een nieuwe tuin wilt aanleggen of uw bestaande tuin wilt veranderen kunnen wij dit voor u verzorgen. Wij komen eerst bij u langs om de tuin te bekijken en uw wensen te bespreken. Wij denken met u mee en kunnen bij uw wensen ons advies geven en eventuele andere mogelijkheden aanreiken. Op basis van dit gesprek kunnen wij voor u een tuinontwerp maken en een offerte.

Wij kunnen voor u ook bv. een erfafscheiding maken, bestrating aanleggen, gras leggen, vlonders maken, plantenbakken maken en de tuin beplanten. Hiervoor wordt dan een beplantingsplan gemaakt. Vijvers maken behoort ook tot de mogelijkheden, alsmede het ophogen van bestaande bestrating. Ook kunnen wij u adviseren met de tuinverlichting.

Om uw tuin mooi en verzorgd te houden dient het goed te worden onderhouden. Bomen moeten gesnoeid worden, heggen geknipt en plantenborders geschoffeld.

Dit kunnen wij voor u verzorgen, volledig of gedeeltelijk. Het beste is om in het voorjaar en in het najaar de tuin een volledige onderhoudsbeurt te geven. Maar uiteraard kan het ook, in overleg met u, op een ander tijdstip en eventueel met beperkte werkzaamheden.

Snoei

Galerij