B&G Hoveniers

Snoei

Over de hoveniers

B&G Hoveniers is in januari 2005 opgericht door de huidige eigenaren, Bart Williams (1980) en Gerard Hulst (1965).

Bart Williams is in het bezit van het diploma vakbekwaam hovenier en gespecialiseerd beroepsbeoefenaar klein groen. Daarnaast volgde hij tal van aanvullende cursussen. Gerard Hulst is in het bezit van het diploma MTS bouwkunde. Daarnaast heeft ook hij cursussen in de groen sector gevolgd.

B&G Hoveniers
Havikenhof 25
2651 WK Berkel en Rodenrijs

 06 10 14 56 46
 info@benghoveniers.nl
 www.benghoveniers.nl


 

Snoei

Diensten

We beginnen met een kennismakingsgesprek, waarbij we uw wensen en ideeën in kaart brengen. In dit gesprek kunt u kenbaar maken hoe u uw tuin wilt gaan gebruiken, wat voor budget u te besteden heeft en wat voor elementen u graag terug ziet in de tuin.Na alles opgemeten te hebben gaan wij naar aanleiding van uw wensen een passend ontwerp maken, waarbij we rekening houden met de omgeving, de stijl van het huis en de stijl van het interieur.

Alvorens wij het definitieve ontwerp gaan maken, presenteren wij eerst een 3d-ontwerp. Aan de hand van het gekozen schetsontwerp maken wij het definitief ontwerp in kleur. In dit definitieve ontwerp staan alle materialen zoals (half)verharding, erfafscheidingen, potterie en eventueel tuinmeubelen in detail getekend en benoemd.

Ook kunnen wij tuinhuisjes, erfafscheidingen en elementen van bijvoorbeeld rvs, cortenstaal en beton zelf ontwerpen, wat uw tuin een extra persoonlijk karakter kan geven.

Snoei

Galerij