Aangepaste openingstijden week 24 en 25

Wij lassen een pauze in

Update: de maatregelen zijn opgeheven! We zijn doordeweeks weer als altijd open van 07:00 tot 17:00u open. Kijk voor onze meest actuele openingstijden op onze Contactpagina.

Onze Snoei medewerkers staan, zoals u weet, altijd voor u klaar. Helaas moeten we daar deze week noodgedwongen heel even van afwijken, omdat er momenteel té veel van onze collega’s ziek thuis zitten. Daardoor draaien wij nu met te weinig werknemers en kunnen we u even niet de 100% aandacht geven die u verdient.

Onze oplossing

Van maandag 14 juni tot en met vrijdag 25 juni voeren wij een “middagpauze” in. Tijdens deze spreekwoordelijke pauze gaan onze overgebleven werknemers voor u aan de slag om eventuele achterstanden weg te werken en werkzaamheden uit te voeren die anders vertraging zouden oplopen.

Dit betekent dat wij op die dagen van 12 tot half 2 ’s middags gesloten zijn. Snoei is helaas op die momenten ook telefonisch slecht bereikbaar, al kunt u ons uiteraard wel altijd een e-mail sturen. Ook onze webshop is uiteraard 24/7 bereikbaar.

Op zaterdag 19 juni hanteren wij vooralsnog onze gewone openingstijden.

Mogelijk zullen ook de openingstijden op een later tijdstip nogmaals aangepast worden. Zodra hier meer over bekend is, wordt dit bericht aangevuld.

Heeft u vragen? U kunt deze uiteraard via de e-mail bij ons neerleggen. Onze excuses voor eventueel ongemak.