De actuele stand van zaken omtrent maatregelen tegen COVID-19

Coronavirus

Laatst gewijzigd op 11 mei 2020

Door de uitbraak van het coronavirus zijn wij allemaal geraakt. Ook bij Snoei Tuinmaterialen hebben wij de nodige veiligheidsmaatregelen getroffen, om de verspreiding van het virus zo veel mogelijk tegen te gaan.

Wees gerust: onze winkel blijft open en u kunt nog steeds bij ons bestellingen plaatsen en afhalen. Om de verspreiding van het virus tegen te gaan, kunnen wij u helaas niet zo gastvrij ontvangen als u van ons gewend bent.

Wat betekent dit voor u?

Wij houden ons strikt aan de richtlijnen die vanuit de overheid en het RIVM zijn opgesteld, voor uw en onze gezondheid . Dit betekent het volgende:

  • Onze winkel blijft open. Er is een alternatieve balie geplaatst om bestellingen af te halen;
  • Bestellingen die via de webshop geplaatst worden, kunnen een langere levertijd hebben. Wij streven naar een levertijd van maximaal een week.
  • Sommige producten kunnen tijdelijk niet geleverd of pas later geleverd worden. Neem voor de meest actuele levertijd contact met ons op.
  • Wij houden 1,5 meter afstand van u en u krijgt van ons geen hand;
  • Gelieve met PIN te betalen;
  • Wij verstrekken geen advies meer in de winkel of op de showtuin. Indien klanten vragen hebben, kunnen zij via telefoon of e-mail contact met ons opnemen.

Wij hopen dat u begrip heeft voor deze maatregelen en verontschuldigen ons voor enig ongemak. Helaas kunnen wij niet garanderen dat de bovenstaande maatregelen in de toekomst ongewijzigd blijven. Wij zullen u op de hoogte houden van mogelijke ontwikkelingen.

Meer informatie nodig?

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.
Niet-urgente vragen en bestellingen verzoeken wij u per e-mail naar ons te sturen.