De actuele stand van zaken omtrent maatregelen tegen COVID-19

Laatst gewijzigd op 27 april 2021

Door de uitbraak van het coronavirus zijn wij allemaal geraakt. Ook bij Snoei Tuinmaterialen hebben wij de nodige veiligheidsmaatregelen getroffen, om de verspreiding van het virus zo veel mogelijk tegen te gaan.

Wees gerust: onze winkel is open en u kunt nog steeds bij ons bestellingen plaatsen en afhalen. Om de verspreiding van het virus tegen te gaan, kunnen wij u helaas niet zo gastvrij ontvangen als u van ons gewend bent.

Wat betekent dit voor u?

Wij houden ons strikt aan de richtlijnen die vanuit de overheid en het RIVM zijn opgesteld, voor uw en onze gezondheid . Dit betekent het volgende:

Voor u als particulierVoor u als hovenier
Indien u een bestelling wilt plaatsen of afhalen, hoeft u geen afspraak te maken.

Er gelden wel beperkingen voor het aantal klanten wat wij mogen toelaten. Het kan zijn dat u gevraagd wordt even te wachten.
Indien u een bestelling wilt plaatsen of afhalen, hoeft u geen afspraak te maken.

Wilt u samen met een klant de showtuin bezoeken? U hoeft hiervoor ook geen afspraak te maken.
U bent niet gebonden aan een tijdvak.U bent niet gebonden aan een tijdvak.
Wij verzoeken u bij voorkeur alleen te komen. Wilt u toch uw partner of kind (ouder dan 12 jaar) meenemen, dan is dat geen probleem. Er geldt een maximum van twee personen.Wij verzoeken u met maximaal twee personen tegelijk te komen.

Verder geldt ook nog steeds het volgende:

  • Bestellingen die via de webshop geplaatst worden, kunnen een langere levertijd hebben. Wij streven naar een levertijd van maximaal een week.
  • Sommige producten kunnen tijdelijk niet geleverd of pas later geleverd worden. Neem voor de meest actuele levertijd contact met ons op.
  • Wij houden 1,5 meter afstand van u en u krijgt van ons geen hand;
  • Gelieve van tevoren te betalen;
  • Klanten wordt verzocht hun aankopen zelf in de auto te laden, indien dit niet met de heftruck kan geschieden. Zo waarborgen wij de 1,5 meter afstand;
  • Wij verzoeken u de handen te ontsmetten bij binnenkomst;
  • Wij verplichten klanten een mondkapje te dragen.

Wij hopen dat u begrip heeft voor deze maatregelen en verontschuldigen ons voor enig ongemak. Helaas kunnen wij niet garanderen dat de bovenstaande maatregelen in de toekomst ongewijzigd blijven. Wij zullen u op de hoogte houden van mogelijke ontwikkelingen.

Meer informatie nodig?

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.
Niet-urgente vragen en bestellingen verzoeken wij u per e-mail naar ons te sturen.