De nieuwe website is live!

Animatie van de nieuwe Snoei website!

Het was even wachten, maar het moment is dan eindelijk daar: vandaag is onze nieuwe website gelanceerd!

Het vernieuwde snoei.nl bevat nu niet alleen onze vertrouwde webshop, maar ook heel veel informatie voor onze particuliere klanten. Of je nu op zoek bent naar een hovenier, of de voorkeur geeft aan doe-het-zelven: onze website heeft alles wat je nodig hebt.

Inspiratie

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar inspiratie, omdat jouw tuinplannen nog in de kinderschoenen staan? Kijk dan eens rond op onze Inspiratiepagina! Je vindt daar niet alleen veel informatie over verschillende tuinstijlen, maar ook diverse afbeeldingen om ideeën mee op te doen.

Hoveniers

Vervolgens (of gelijktijdig) ga je bekijken hoe je de tuin wilt uitwerken. Besteed je bijvoorbeeld de klus uit, dan is het raadzaam om in ons overzicht van professionele hoveniers rond te kijken naar wiens stijl er het best bij die van jou aansluit. Elke hovenier in ons overzicht heeft een eigen pagina met meer informatie, contactgegevens en vele foto’s van eerder werk. Dit scheelt jou veel zoekwerk en kun jij eenvoudig een keuze maken over wie er in jouw tuin aan de slag zal gaan.

Zelf klussen

Ben je meer het hands-on type en ga je liever zelf aan de slag? Wij voorzien je van diverse tips, keuzehulpen en handleidingen, zodat jij zonder zorgen jouw tuinproject kunt afronden. Regelmatig voegen wij weer nieuwe informatie aan onze website toe, om het klussen voor jou gemakkelijker te maken.

Wil je op de hoogte blijven van wanneer wij nieuwe informatie plaatsen? Volg dan onze Facebookpagina.