Veilig betalen met iDEAL, PayPal, rembours, vooruit- en achteraf betalen

Snoei Tuinmaterialen maakt voor internetbetalingen gebruik van de internetkassa van Buckaroo. Met deze internetkassa kun je snel en veilig betalen op internet. De verbinding verloopt via beveiligde SSL-verbindingen. Je kunt deze verbinding herkennen doordat het internetadres begint met https:// in plaats van http://.

Je herkent een beveiligde verbinding (Secure Connection) ook aan het SSL-slotje boven- of onderin je webbrowser. Met de SSL-verbinding (Secure Socket Layer) worden je persoonlijke gegevens versleuteld en kunnen ze niet onderschept worden door derden. Alle pagina’s op onze site waar je persoonlijke gegevens invoert, zijn op deze manier beveiligd. De SSL-beveiliging is een wereldwijde standaard.


Je kunt bij Snoei Tuinmaterialen op de volgende manieren betalen:

Via iDEAL (Internetbankieren). 
Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met jouw eigen bank. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Als internetbankierder kan je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat jij je daarvoor hoeft aan te melden.
Via PayPal
Als je kiest om met PayPal te betalen, word je na het bestellen direct doorgestuurd naar de PayPal website.
Bij bestellingen van € 250,- of hoger kun je niet met PayPal betalen. Kies dan voor iDEAL.
Via Vooruitbetaling per bank/giro
In de bevestigingse-mail van je bestelling vind je als bijlage de factuur van je bestelde producten, welke je binnen 3 dagen dient te voldoen.
Onder Rembours (€ 16,50 extra kosten)
Bij betaling via een rembourszending betaal je aan de PostNL-bezorger. Je kunt alleen contant betalen. Voor de veiligheid heeft de bezorger geen wisselgeld bij zich. Je betaalt met gepast geld.
Bij bestellingen van € 150,- of hoger kun je niet onder rembours betalen. Kies dan voor iDEAL.
Via Achter afbetalen
Als je kiest om achteraf te betalen ontvang je een e-mail van onze betalingspartner Buckaroo met instructies hoe je deze betaling dient te voldoen.
Bij bestellingen van € 300,- of hoger kun je niet Achteraf betalen. Kies dan voor iDEAL.
Via Pinnen/contant bij afhalen
Als je kiest om je bestelling in Bleiswijk op te halen kan je deze in onze winkel pinnen of contant betalen.


Veilig betalen
De gegevens die je doorgeeft om te betalen zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door Snoei Tuinmaterialen worden gelezen of door derden worden achterhaald.


buckarooOnze servicepartner Buckaroo
Wanneer je betaalt via iDEAL, creditcard of Achteraf betalen wordt je computer via een beveiligde SSL-verbinding naar de Payment Service Provider Buckaroo doorgeschakeld. Zodra Buckaroo je betaling ontvangen heeft, krijgen wij daarvan een bericht binnen en verwerken we je bestelling.

Adresgegevens:

Albert van 't Hartweg 4
2665 LJ Bleiswijk
010 - 521 56 56
info@snoei.nl

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 07:00 - 17:00 uur. 
Zaterdag van 08:30 - 16:30 uur.

SSL, iDEAL, Mastercard, Visa, Vooruitbetalen, PayPal, Achteraf betalen, UPS