Retouren

Niet alleen de producten van Snoei Tuinmaterialen zijn goed, ook onze service is van een uitstekende kwaliteit. Niet helemaal tevreden met uw aankoop? U kunt de meeste producten die je bij ons hebt gekocht aan ons terugsturen, tegen bepaalde voorwaarden.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat  Snoei Tuinmaterialen  er niet aansprakelijk voor is als retourgestuurde artikelen beschadigen of zoekraken.

Binnen 14 dagen
Snoei Tuinmaterialen accepteert teruggestuurde artikelen zolang je ze terugstuurt binnen 14 dagen nadat u ze heeft ontvangen. Stuur altijd een kopie-factuur of kopie-pakbon mee. Het product moet verder in oorspronkelijke, onbeschadigde staat zijn, compleet met eventuele toebehoren. Wij crediteren geen facturen van gebruikte of beschadigde artikelen.

Retouradres
Snoei Tuinmaterialen Bleiswijk BV
o.v.v.  Snoei Tuinmaterialen retouren
Albert van 't Hartweg 4
2665 LJ Bleiswijk

Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen, sturen we u een e-mail ter bevestiging.

Als alles in orde is, storten we het bedrag dat u ons voor de producten hebt betaald terug via de betaalmethode die u heeft gebruikt. U kunt het bedrag binnen 30 dagen op uw rekening verwachten.

Wanneer u een artikel onterecht of zonder kopie-factuur of kopie-pakbon terugstuurt, dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen.

Adresgegevens:

Albert van 't Hartweg 4
2665 LJ Bleiswijk
010 - 521 56 56
info@snoei.nl

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 07:00 - 17:00 uur. 
Zaterdag van 08:30 - 16:30 uur.

SSL, iDEAL, Mastercard, Visa, Vooruitbetalen, PayPal, Achteraf betalen, UPS