Bezorgen

U ontvangt uw bestellingen via UPS. Als een bestelling niet door de brievenbus past, versturen we die als pakket. UPS levert geen zware pakketten af op een postbusadres. Wij raden u daarom aan om bij een grote bestelling een regulier adres te gebruiken.

Volg de bestelling online
Volg de status van uw bestelling via je eigen  SnoeiTuinmaterialen-account of met de UPS-pakketcode via www.ups.nl, de website van UPS. Als we de bestelling verzonden hebben via UPS, staat er bij uw bestelling een link naar de website van UPS. U vindt de gegevens onder de link Mijn account > Mijn orders. Als u op deze link klikt, ziet u op de site van UPS het bezorgtraject van uw pakket. Deze link staat ook in de verzendbevestiging die u per e-mail ontvangt. Bij kleinere bestellingen die als briefpost worden verstuurd, staat geen pakketcode in de bevestigingsmail. Deze zendingen kunt niet volgen via de website van UPS.

Soms krijgt u, als u op de link klikt, de volgende melding: ‘Er zijn geen zendingen aangetroffen voor deze combinatie’. Dat gebeurt als UPS het pakket nog niet heeft verwerkt. In dat geval kunt u de status van de bestelling de volgende werkdag opvragen.

Zwaardere materialen, zoals hout- en steenproducten, worden niet via UPS verzonden. Wij nemen na bestelling contact met u op over de leverwijze en leverdatum. U kunt de status van uw bestelling in dat geval telefonisch opvragen via 010-5215656 of stuur een mail naar webshop@snoei.nl. 

Adresgegevens:

Albert van 't Hartweg 4
2665 LJ Bleiswijk
010 - 521 56 56
info@snoei.nl

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 07:00 - 17:00 uur. 
Zaterdag van 08:30 - 16:30 uur.

SSL, iDEAL, Mastercard, Visa, Vooruitbetalen, PayPal, Achteraf betalen, UPS